Vår historia

Supertransport Logistik Sweden AB grundades i Malmö 1989 i syfte att fylla marknadens tilltagande behov av logistiktjänster med fokus på den ryska marknaden. Affärsidén var att erbjuda enkla lösningar på komplexa logistikproblem med hjälp av en enkel organisationsstruktur, ett team av Rysslandsproffs med oslagbar lokalkännedom och förförståelse för denna växande men svåra marknad och dess utmaningar.

Vi växte snabbt, tack vare ökande godsvolymer och 3PL-uppdrag från lojala kunder.

Tack vare detta slog vi upp portarna till lokalkontoret i Helsingborg år 2000, och vår tyska filial i Düsseldorf 2004.

År 2015 är Supertransport Logistik Sweden AB marknadsledare sett till godsvolymomsättning på den ryska marknaden och har 25 anställda fördelade på 3 kontor i Sverige och Tyskland. Ytterligare ett hundratal fasta leverantörer återfinns i vårt globala nätverk av partners. Vi samarbetar med globala marknadsledande transportörer, försäkringsbolag och tullmäklare såväl som mindre aktörer med lokal och/eller nischad expertkunskap.

Supertransport Logistik Sweden AB ingår i Superfin Invest-koncernen och omsätter ca 150 MKR per år, med en organisk årlig tillväxt. De senaste 13 åren har vi belönats med AAA-diplom – en utmärkelse endast förbehållen 0,2 % av alla svenska aktiebolag. Bland våra andra utmärkelser hittar man även DI-Gasell 2009 samt Superföretag 2007 utsett av Finnair & Veckans Affärer.

Vår tillväxt och position är byggd på förtroende och kunskap. Vårt högkvalificerade team talar våra lokalmarknaders språk på modersmålsnivå och strävar alltid efter att leverera optimala resultat med utgångspunkt i flerårig bransch- och marknadsexpertis.

История нашего успеха
История нашего успеха
История нашего успеха
История нашего успеха
Vår historia